Sales & Webshop

Kan ik wederverkoper van PC Navigo worden?

De verkoop van PC-Navigo, de navigatie-software van NoorderSoft, vindt naast de directe internetverkoop ook gedeeltelijk plaats via een dealer-netwerk. Voor het Nederlandse en Belgische gebied wordt de verkoop en de klantondersteuning gezamenlijk verzorgd door NoorderSoft B.V. Ook de eerste-lijns klantondersteuning en de distributie naar andere wederverkopers wordt door NoorderSoft B.V. afgehandeld. Zowel in de binnenvaart-markt …

Kan ik wederverkoper van PC Navigo worden? Lees verder »

Is het mogelijk een extra dongle aan te schaffen?

Uw dongle vertegenwoordigt de volledige aanschafwaarde van uw software en betreft één licentie. U kunt vanzelfsprekend onze software op meerdere computers installeren en uw dongle tussen de verschillende machines laten ‘rouleren’. Mocht u desondanks behoefte hebben aan een ‘extra’ dongle dan kunt u overwegen een extra licentie aan te schaffen.

Wat moet ik doen als mijn betaling niet lukt?

Mocht u via onze webwinkel een bestelling geplaatst hebben en u vermoedt dat er tijdens dit proces onverhoopt een storing is opgetreden dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk, u wordt dan direct verder geholpen om uw bestelling af te ronden.

Winkelwagen