Kan ik wederverkoper van PC Navigo worden?

De verkoop van PC-Navigo, de navigatie-software van NoorderSoft, vindt naast de directe internetverkoop ook gedeeltelijk plaats via een dealer-netwerk. Voor het Nederlandse en Belgische gebied wordt de verkoop en de klantondersteuning gezamenlijk verzorgd door NoorderSoft B.V. Ook de eerste-lijns klantondersteuning en de distributie naar andere wederverkopers wordt door NoorderSoft B.V. afgehandeld. Zowel in de binnenvaart-markt als in de watersportmarkt zijn wederverkopers actief. Zij zijn uitsluitend verantwoordelijk voor de levering, alle back-service –inclusief helpdesk – blijft via NoorderSoft B.V. naar de kopers verlopen. Daarmee zijn de producten van NoorderSoft B.V. niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook “dealer-vriendelijk”: de nazorg wordt verricht door die mensen die de producten het beste kennen.

Aan wederverkopers van onze software stellen wij de volgende eisen:

  • Het bedrijf moet formeel zijn ingeschreven bij een kamer van koophandel
  • Het bedrijf moet actief zijn in één van de deelmarkten (binnenvaart, watersport, vervoer, toerisme, kaaren en gidsen, netwerkdata
  • Het bedrijf moet instemmen met de regelingen die NoorderSoft treft inzake software-beveiliging, virus-protectie, voorraad-beheer (vooral m.b.t. het omruilen van voorraden na het verschijnen van up-dates) en andere zaken die de kwaliteit voor de gebruikers garanderen.

Bedrijven die belangstelling hebben voor het verkopen van PC-Navigo kunnen dat kenbaar maken door middel van een mail naar info@noordersoft.com; wij nemen dan direct contact met u op.

Winkelwagen